Redactie@inoudzevenaar.nl

bewonersinitiatief
Advies
Alle inwoners en organisaties van Oud-Zevenaar kunnen zelf nieuws, agenda-items en prikbordberichten plaatsen. De redactie van inoudzevenaar.nl beheert de website en houdt deze actueel. Contact: redactie@inoudzevenaar.nl

Verbinden als doel van Dorpsnetwerk InOudZevenaar

In een tijd van verandering op veel gebieden willen we het vermogen versterken van ons dorp om meer zelf richting te geven haar toekomst. Door mensen en de bestaande netwerken bij elkaar te brengen en in te zetten op allerlei thema’s. Zo kunnen we regie nemen als het gaat om hoe het er in Oud-Zevenaar uit ziet en hoe we er willen samenleven. Nu én in de toekomst. 

Online ontmoeten en verbinden

Het bij elkaar brengen van mensen en bestaande netwerken kan zowel in levende lijve maar zeker ook online. Sinds eind juli is inoudzevenaar.nl in de lucht. Inoudzevenaar.nl is een digitaal platform dat inwoners, bewonersinitiatieven en organisaties in ons dorp met elkaar verbindt. Op inoudzevenaar.nl vind je nieuws, activiteiten, initiatieven, oproepen en organisaties/verenigingen. Je kunt ook zelf nieuws, activiteiten of oproepen plaatsen en samen met dorpsgenoten een initiatief starten. Het platform maakt het makkelijk te weten wat er speelt in het dorp, elkaar te ontmoeten en iets te organiseren. Wordt buur en vul je profiel in!

Redactie

Iedereen uit Oud-Zevenaar 'vult' deze website. Plaats zelf een oproep op het prikbord, benader een buurtgenoot of plaats nieuws of een activiteit in de Agenda. De redactie van inoudzevenaar.nl zorgt er voor dat het platform actueel blijft, speurt actief naar nieuws en probeert het platform de komende jaren uit te bouwen. De redactie bestaat uit Stefan Lemm, Dion Gudden en Maike Weenink. Hulp is altijd welkom!

De redactie is te bereiken via redactie@inoudzevenaar.nl of bel met een van de redactieleden:

Stefan Lemm: 0651686931

Maike Weenink: 06-30663855

Dion Gudden: 06-21992999

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Redactie
-2