Prikbord van In Oud-Zevenaar

Ontdek de 3 oproepen van je buren

ZevenaarDoet bon AED molen geld terug?
Heb jij een account aangemaakt bij ZevenaarDoet en jouw 7,50 besteed aan de AED bij de molen is er grote kans dat deze bijdrage is teruggestort bij jouw saldo. (zie foto) Zou je deze willen doneren aan het herstel van de bordjes van het M'ooy ommetje?
Zevenaar Doet voor M'ooy Ommetje
Doneer je Zevenaar Doet-bon aan een M'ooy Ommetje. Deze wandelroute, deels fietsroute, komt langs circa 20 bijzondere plekken in Ooy en Oud-Zevenaar. Het is een route van circa 8 km. Er zijn informatieborden langs de route opgesteld.Bij de laatste schouw van de route is vastgesteld dat er enkele informatieborden verdwenen zijn en het bord met de routekaart achter de St. Martinuskerk is haast onleesbaar geworden. Om de route weer volledig te maken willen wij, werkgroep MOZ, deze gaan
Een jeu de boules baan, wist u dat?
Een Jeu de boules baan op het plein van de St.Annastraat, wist u dat? Jeu de boules is een populair spel in veel landen, en het is geweldig om zo'n faciliteit in de buurt te hebben voor mensen om van te genieten. Het is een sociale activiteit die ook vaak wordt gespeeld in parken of op campings, en het kan een geweldige manier zijn om samen tijd door te brengen. Wees welkom en veel plezier voor degenen die er gebruik van willen maken!